{:en}ISSIMM 2017{:}{:id}ISSIMM 2017{:}

{:en}Unair has been appointed to be the host of The 2017 International Seminar on Sensors, Instrumentation, Measurement and Metrology (ISSIMM 2017). This seminar will be conducted in Surabaya, Indonesia, on August 25th-26th, 2017.

About ISSIMM 2017, it is jointly organized by Universitas Brawijaya (UB), Universitas Gadjah Mada (UGM), Institut Teknologi Bandung (ITB), Universitas Indonesia (UI), Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS), and Universitas Airlangga (UNAIR). Moreover, Indonesian Physical Society (HFI), Instrumentation and Metrology (Puslit KIM-LIPI), and ISASS will provide technical supports to this seminar. The ISSIMM conference is a fusion of International Conference on Sensor, Sensor System and Actuator (ICSSSA) and International Seminar on Instrumentation, Measurement and Metrology. More details about this conference can be accessed on http://issimm.net.

POSTER ISSIMM 2017 final{:}{:id}Unair telah ditunjuk sebagai tuan rumah The 2017 Seminar Internasional Sensor, Instrumentasi, Pengukuran dan Metrologi (ISSIMM 2017). Seminar ini akan dilaksanakan di Surabaya, Indonesia, pada 25-26 Agustus 2017.

ISSIMM 2017 diselenggarakan oleh Universitas Brawijaya (UB), Universitas Gadjah Mada (UGM), Institut Teknologi Bandung (ITB), Universitas Indonesia (UI), Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS), dan Universitas Airlangga (UNAIR). Selain itu, Masyarakat Indonesia Fisik (HFI), Instrumentasi dan Metrologi (Puslit KIM-LIPI), dan ISASS akan memberikan dukungan teknis untuk seminar ini. Konferensi ISSIMM merupakan perpaduan dari Konferensi Internasional tentang Sensor, Sistem Sensor dan Aktuator (ICSSSA) dan Seminar Internasional tentang Instrumentasi, Pengukuran dan Metrologi. Rincian lebih lanjut tentang konferensi ini dapat dilihat di http://issimm.net/.

POSTER ISSIMM 2017 final{:}